Menu

  


Wat voor activiteit moeten wij gaan starten in Selwerd? Heb jij een idee, suggestie? Vul dan het formulier in!

Vijf wijkaccommodaties in Selwerd  werken nu intensief samen. Wij allen hebben prachtige faciliteiten en bieden diverse activiteiten tegen een betaalbare prijs. Heeft U een idee of suggestie voor het opstarten van een nieuwe activiteit? Laat het ons weten en wie weet kunnen wij dit dan binnenkort gaan opzetten op één van de accommodaties. Klik op de button voor het formulier. Dank alvast voor het invullen.
 Cursus muziektheater in Wijkcentrum de Berk

In mei wordt er gestart met een cursus muziektheater. Dit wordt door drie docenten begeleid met zang, dans en spel/beweging. De cursus duurt 6 weken en alle facetten van muziektheater worden behandeld. Samen met de docenten ontwikkel je je eigen zang, dans spel/beweging vaardigheden. Gezelligheid is natuurlijk heel belangrijk vinden wij!
De cursus is altijd op een woensdag. Het begint op: 13 mei, 20 mei, 27 mei, en 3 juni, 10 juni en 17 juni van 19.30 - ca. 21.30 uur. De kosten zijn € 75.- per persoon. Je hebt geen ervaring nodig. inschrijven kun je door een e-mail te sturen naar:
muziektheatergroningen@gmail.com of door de volgende link: https://www.facebook.com/events/222639978866756/


Zorg dat ook u veilig op pad gaat!

De fiets is onmisbaar voor veel Nederlanders. Helaas gebeuren er nog veel ongelukken als gevolg van onveilig fietsgedrag. Verkeerswijzer Groningen heeft als doel om hier wat aan te doen

We organiseren in samenwerking met Buurt- en Speeltuin Vereniging Selwerd op woensdag 29 april in Selwerd een gratis fietsclinic voor senioren over fit en veilig blijven fietsen, met praktische tips en oefeningen. Bent u er ook bij? Voor de fietsoefeningen buiten is het handig om uw eigen fiets / e-bike / driewielfiets mee te nemen. In het programma staat hoe u zich kunt aanmelden hiervoor.